image

Fazantendreef 17

Dronten

Ma - Vr 8.00 - 18.00

Zaterdag tot 12.00 uur

Tuinaanleg: van ontwerp naar realisatie - IJsbrandt Hoveniers

Tuinaanleg is vakmanschap

IJsbrandt Hoveniers heeft vanzelfsprekend alles in huis om een tuin vakkundig aan te leggen. Glooiende gazons, vijvers, perken, heuvels, plantsoenen of terrassen, de mogelijkheden zijn oneindig.

Ook bijbehorende bouwwerken als schuren, theehuisjes, prieeltjes, overkappingen of complete buitenkeukens horen daarbij. Evenals bestrating en verlichting, alsook tuinmeubelen en de nodige accessoires.

“Wij werken samen met zeer ervaren en vakkundige hoveniers. Samen kunnen wij letterlijk alles maken”.

Daarbij gerekend onze voorkeur voor kwalitatieve natuurlijke producten waar goed over is nagedacht, zijn we in staat aan de hoogste eisen te voldoen. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de markt. En voor duurzaamheid. Dat gaat bij ons verder dan het hergebruik (renewable) – mits de klant dat aangeeft – van bestaande materialen en planten. Zo wordt bij de aanleg van verlichting niet gewerkt met gesmolten verbindingen, maar met doosjes met gel. Mocht het ooit gebeuren dat je een kabel moet vervangen, dan is dat dus mogelijk zonder dat je het hele systeem moet vernieuwen.’

Buitenverlichting

Licht is belangrijk in ons leven, ook in de tuin of het buitenverblijf. Het is onmisbaar binnen en buiten. Wij werken graag met IN-lite; toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op laagspanning, 12 volt. Deze systemen zijn absoluut veilig en ook geschikt om zelf te installeren.

 

In-lite biedt een compleet concept aan verlichting, zowel geïntegreerd, bovengronds als wandverlichting en spots. Voor iedere toepassing en sfeer is er een ruime keuze aan armaturen van prima kwaliteit.

 

Bij de aanleg werken wij voor de verbindingen met doosjes met gel. Mocht er ooit iets vervangen moeten worden, dan hoeft niet het gehele systeem te worden gedemonteerd.

Bestrating

Waar de een kiest voor handgebakken waaltjes, kiest de ander voor strakke betontegels of zelfs marmeren tegels. Bestrating is persoonsafhankelijk, wat vindt men mooi, welke sfeer moet er mee worden opgeroepen … en vooral ook: hoeveel moet er bestraat worden.

 

Zoveel smaken, zoveel keuzes, zoveel sferen, zoveel mogelijkheden. Natuurlijk weet u wat u mooi vindt, wat u aanspreekt. Maar past dat bij uw buitenruimte, bij de bouwstijl van uw huis, of is het net niet helemaal wat u in gedachten heeft? En dan … wat wordt er bestraat … Wij geven raad, kunnen u eenvoudig inzicht geven in de mogelijkheden, adviseren over de hoeveelheid bestrating, in welk verband deze gelegd kan of moet worden, of ze kan worden doorgezet in bloembakken, taluds etc. Bel ons, wij helpen u graag op weg (ook met de aanleg).

Beplanting

Beplanting speelt een belangrijk rol in het buitenleven. Daar waar de een kiest voor rijke beplanting, kiest de ander voor onderhoudsarm met minimale groenvoorziening. Wij zijn van alle markten thuis. Met eerlijk en degelijk advies, want een tuin op de volle zon vereist nu eenmaal andere beplanting dan een schaduwruimte. Ook bodemgesteldheid, aantal uren zonlicht, beregening en bijvoorbeeld wind kunnen een rol spelen in de inrichting. Onze vakmensen kunnen er uren over vertellen.

Voortuin, siertuin, onderhoudsarm, balkon of dakterras … er zijn altijd mogelijkheden om u rijk in het groen te hullen. En of dat resultaat nu voortkomt uit een compleet tuinontwerp, een renovatieproject of uit het opnieuw beplanten van een tuin: IJsbrandt Hoveniers weet er weg mee. Maak eens een afspraak en laat u verbazen over wat er mogelijk is. Uw droom is onze uitdaging!

Vijver aanleggen

Een waterornament, partij of een vijver brengt gezelligheid in de tuin. Al of geen vissen, wel of geen watervalletje, modern of klassiek, een kant en klare vorm of eigen ontwerp, de mogelijkheden zijn legio.

 

IJsbrandt Hoveniers kan de aanleg uiteraard voor u verzorgen, maar adviseert ook over de plaats in de tuin, het eventuele onderhoud en de technische voorzieningen. Leg uw oor eens te luister, en verneem hoe perfect zo’n ontspannende waterpartij kan zijn.

Schutting plaatsen

Schuttingen zijn er in vele soorten en maten en evenzoveel uitvoeringen. Allen met hun eigen plus en minputjes. Laat u eens voorlichten door onze deskundige adviseurs, want ook met schuttingen is veel meer mogelijk dan u denkt.

Tuinmeubelen

Geen tuin of buitenverblijf zonder bijpassende tuinmeubelen. Wij bieden een brede keuze aan topkwaliteit buitenmeubelen. Echt voor ieder wat wils, van eenvoudig krukje tot complete buitenkeuken. Van luxe ligbed tot de allermooiste loungeset. Van rattan tot eerlijk puur hout. Vraag vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.